top of page

DE DANCE DOJO LESSEN ZIJN VOORLOPIG GESTOPT EN IK VERVOLG MIJN LESSEN NA DE ZOMER IN EEN NIEUWE VORM...

Bewegen op de grens van zacht en kracht!

Dance Dojo combineert vrije dans met oefeningen om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Het is een mix van 5Ritmes, somatics en martial arts. De wekelijkse lessen staan open voor mensen met of zonder ervaring in de dans of vechtkunsten. Iedere les heeft een helder thema, zoals meebewegen of soft power, en biedt concrete handvatten en technieken om mee te werken. Dance Dojo is een plek om jezelf uit te dagen en te experimenteren met nieuwe vormen van beweging. Daarnaast is er ruimte voor het volgen van je eigen flow en voor de verbinding met anderen.

Meer info over de bewegingsvormen:

  1. 5Ritmes gaat over bewegen met bewustzijn. Het dansen van de 5Ritmes helpt om onze eigen, authentieke stroom te volgen en om afgestemd te raken op onderliggende patronen in het dagelijks leven.

  2. Somatics verkent het lichaam van binnenuit en stimuleert onze lichaamsintelligentie. In de lessen is o.a. aandacht voor adem, lichaamshouding en lichaamswerk.

  3. Vechtkunsten: verschillende vormen uit vechtkunsten als Aikido worden ingezet om compassie-volle kracht en onze omgang met uitdagingen te verkennen.

 

Dance Dojo wordt gefaciliteerd door Léon Beckx: danser, psycholoog en jarenlange beoefenaar van verschillende vechtkunsten. De lessen worden gegeven in het Nederlands en/of Engels gegeven, afhankelijk van wie er in de ruimte is. 

WANNEER

Iedere woensdag vanaf 7 februari 2018 

Tijden 19:30-21:30 (deur open om 19:15).
 

WAAR

Het Gamelanhuis, Veemkade 578, 1019 BL Amsterdam, entree is bij het rode bordje!

PRIJS
€15 drop-in les// €75 strippenkaart 6x // €135 strippenkaart 12x

OM MEE TE BRENGEN

Comfortabele, losse kleding, eventueel dansschoenen en drinken (water). Aub geen zwarte zolen in verband met strepen op de vloer. Het kan handig zijn wat extra lagen kleding mee te nemen wanneer je snel afkoelt. Dansen brengt lichaam en geest in beweging. Een notitieboek kan helpen om woorden te geven aan je ervaring of om nieuwe inzichten in op te vangen. 

Alle lessen en workshops van Léon tellen voor de 5Rhythms Teacher Training

bottom of page